L'AGLÀ, un projecte d'educació viva a la Garrotxa

Carrer d'Olot, 22, Tortellà, Girona, Espanya
Financiado o 26 / 08 / 2017
Cofinanciado!
Obtido
€ 3.940
Mínimo
€ 3.728
Óptimo
€ 4.878
86 Cofinanceiros
Aportando € 13
El nostre més sincer agraïment + ESMENT del teu nom a la web de l'Aglà
El nostre més sincer agraïment + ESMENT del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (sempre que hi estiguis d'acord)
> 14 Cofinanceiros
Aportando € 20
Punt de llibre + esment del teu nom a la web de l'Aglà
Punt de llibre elaborat pels nens, nenes i families de l'Aglà + esment del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (sempre i quan hi estiguis d'acord)
> 22 Cofinanceiros
Aportando € 40
Quota d'alta de soci + esment del teu nom a la web de l'Aglà
Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 08 Cofinanceiros
Aportando € 50
Invitació a la Festa d'inauguració del NOU espai de l'Aglà
Invitació per a dues persones a la FESTA d'inauguració del nou espai de l'Aglà que es farà al pròxim mes d'octubre del 2017 + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades que oferim durant el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 17 Cofinanceiros
Aportando € 60
Quota d'alta de soci + invitació a una de les xerrades
Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades sobre criança i pedagogia (a escollir) que oferim en el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 03 Cofinanceiros
Aportando € 80
Invitació a passar un dia lectiu a l'Aglà
Invitació a passar un dia lectiu a l'Aglà acompanyat d'algun familiar i algun membre de l'equip pedagògic + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades del curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 05 Cofinanceiros
Aportando € 250
Mecenes
Invitació per dues persones a SOPAR a la cooperativa CANADENCA d'Olot amb l'equip pedagògic de l'Aglà + invitació per a dues persones a la festa d'inauguració del nou espai de l'Aglà + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades que oferim durant el curs 2017-18 + esment a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 02 Cofinanceiros

Sobre este proyecto

L'Aglà, un projecte d'educació viva a la Garrotxa, creix i es trasllada a un nou espai que hem de reformar! Necessitem la vostra aportació!!!
Material Mínimo Óptimo
Porta, finestres doble vidre i marcs de fusta
Cal canviar els tancaments de la nau, ja que els actuals estan trencats o no n'hi ha.
€ 300
Planxes de pladur pel doble sostre
Cal aïllar el sostre per a una millora en l'eficiència energètica
€ 850
Maons, ciment,sorra i guix
Per a la construcció de la doble paret de cara nord que cal aïllar tèrmicament.
€ 250
Parquet, sòcol i aïllant
El terra és de ciment rugós i és molt brut . Cal aïllar el terra també.
€ 700
Fustes i tornilleria varia
Per a construir material i estructures variades
€ 250
Pintura
Per a les parets
€ 150
Cables, endolls i tubs (llum i aigua)
Per a la instal•lació de llum i aigua
€ 200
Lavabo i pica
Per instalar un lavabo complet adaptat a les necessitats dels infants
€ 110
Material per a lecto-escriptura
Material estructural per a la lectoescriptura (preferentment de segona mà o autoconstruit)
€ 200
Material de matemàtiques
Material estructurat per a l'aprenentatge de les matemàtiques (preferentment de segona mà o autoconstruit)
€ 250
Espai psicomotricitat
Espatlleres i matalassos i altres
€ 300
Cadires i taules petites
Pel menjador i altres espais (de segona mà o autoconstruits)
€ 80
Sorra i material divers
Pales, cubells, politges, etc...Pel sorral
€ 70
Material no estructurat
material divers per a l'aprenentatge autònom i vivencial i per les diferents propostes (gronxador-niu, construccions, instruments varis, joc simbòlic, etc)
€ 250
Tarefa Mínimo Óptimo
Instal•lació aigua i llum
Cal que ho faci algú amb experiència sempre amb la nostra ajuda
€ 100
Instal•lació lavabo i pica
desaigues, i connexions varies...Cal que ho faci algú amb experiència amb la nostra ajuda
€ 100
Aïllament paret nord
Cal que ho faci algú amb experiència amb la nostra ajuda
€ 150
Comissions Goteo i Banc
Comissio del 4% de Goteo i comissió del 0,8% del banc
€ 178
Infraestrutura Mínimo Óptimo
Mobiliari variat
Preferentment de segona mà i/o autoconstruits
€ 200
Estufa de llenya+tubs
Per escalfar l’espai
€ 190
Total € 3.728 € 4.878
Imprescindíbel
Adicional

Información general

El projecte de l'Aglà necessita créixer i ens hem de moure a un espai més gran i adequat. Ens hem acomiadat del Roure que ens ha vist germinar, i desplegar les primeres fulles amb alegria i amor! Ara estem a Tortellà esperant poder arreglar el NOU ESPAI que se situa a les afores del poble!!
A l'Aglà acompanyem infants de 1 a 6 anys d’una manera respectuosa i des de l’amor. Sempre cuidant que les necessitats bàsiques estiguin cobertes per afavorir el desplegament del potencial interior de cada ser. El projecte va iniciar el setembre del 2015 i ara ens toca fer un canvi d'espai per poder donar-li la continuïtat que es mereix.
L'Aglà forma part de l'associació CRIA, dins la qual també s'ha consolidat un grup de criança i maternitat conscient i es realitzen també xerrades pedagògiques, tallers familiars i altres activitats que giren entorn a una mirada respectuosa de la criança. Volem seguir creixent al costat dels nens i nenes i les famílies que vulguin compartir aquest viatge meravellós!
Hem trobat una nau ideal d'uns 90 m2 al poble de Tortellà, amb uns bons exteriors i molt proper a la natura, però necessita reformes!
Cal fer instal•lació de llum i aigua, arreglar els tancaments, pintar, muntar un doble sostre per a l'aïllament, posar parquet, fer-hi un lavabo complet adaptat a les necessitats dels infants, ...i al jardí construir-hi un sorral i una estructura amb fusta.
Entre les famílies, educadores i altres amics que ens han ofert ajuda hi posarem tota l'energia i l'amor per transformar aquest espai en el nou Aglà, però necessitem una INVERSIÓ ECONÒMICA que ara no podem afrontar sols i per això demanem la vostra aportació!
Com diem aquí....UN AGLÀ FA UN ROURE!!!!!!
Moltes gràcies!!!!

Características básicas

L'Aglà necessita CRÉIXER per poder donar cabuda a totes les noves famílies que s'acosten al projecte interessades en una educació respectuosa, no directiva i vivencial per als seus fills i filles.
Tenim un espai molt xulo però que ara cal arreglar perquè tot això sigui possible.
Un espai amb molta llum natural que hem d'aïllar tèrmicament (tancaments, paret i sostre doble), posar terra de parquet, construir un lavabo, posar-hi una bona estufa de llenya...
Cal equipar-lo amb material divers per a cobrir les necessitats dels infants (espai psicomotricitat, joc simbòlic, aprenentatge estructurat, cuina i menjador,...).
L'exterior també cal arreglar-lo i posar-lo ben bonic!
Tot això per aconseguir un espai acollidor, que cobreixi totes les necessitats actuals del projecte d'educació viva de l'Aglà. Així que els infants puguin desenvolupar-se com a sers únics que son, acompanyats d'una manera respectuosa, cuidant la part emocional i acollint totes les necessitats bàsiques amb presència, amor i cura.
Tanmateix, serà la seu de l'associació CRIA, a través de la qual organitzem xerrades pedagògiques, tallers, cursos i altres trobades en família per a compartir i divulgar tota informació pel que fa a la criança respectuosa, el qual creiem bàsic per trobar moments de presència i calma cap als infants i cap a un mateix dins el sistema actual i així anar sembrant llavors pel canvi!

Motivación e a quen vai dirixido o proxecto

La nostra MOTIVACIÓ principal és que entenem els primers anys de vida com a fonamentals per a la construcció de sers emocionalment sans. Ens mou poder acompanyar entenent que tots els sers tenim una necessitat innata d'aprendre a través del moviment, del joc i de les relacions. Per això, creiem en la creació d'espais on s'afavoreix l'autonomia, l’autoregulació i la presa de decisions, entre d’altres, per tal de poder auto construir-nos la pròpia manera de veure i viure al món.
A l'Aglà oferim acompanyament als infants de 1 a 6 anys, a totes les famílies les quals valoren i vibren amb aquesta mirada i es vulguin implicar en l'educació dels seus fills i filles. Entenem l'educació com un flux entre infant, família i escola on la comunicació i l'entesa es clau perquè es donin aquests processos de vida.
Amb tot, aquest projecte vol acollir les necessitats de l'Aglà, l'associació CRIA i espai de criança, que s'extrapolen a pares, mares, avis, tiets, i tot tipus de persones que sentin el compromís social i que vulguin un canvi educatiu per caminar cap a una educació viva i respectuosa amb els ritmes individuals de cada ser.

Obxectivos da campaña de crowdfunding

L'objectiu principal ara és poder arreglar l'espai i adequar-lo per a iniciar el nou curs 2017-2018 de l'Aglà amb totes les famílies implicades i les noves que arriben. Ara comptem amb 5 famílies i al setembre s'incorporen 5 o 6 de noves, amb això és imprescindible disposar d'aquest espai més gran i amb més possibilitats per acompanyar adequadament a tots els infants.
Les obres i reformes en els interiors, com l'aïllament de la paret i del sostre, col•locar finestres i portes, el terra de parquet, la construcció d'un lavabo complet, adquirir el mobiliari i material adequat, i les reformes dels exteriors (construcció d'un sorral, unes estructures de fusta per grimpar, arreglar el safareig...) son algunes de les primeres accions que cal dur a terme per poder començar el nou curs en aquest espai acollidor.
Necessitem del vostre suport i les vostres aportacions per poder CRÉIXER!!
Moltes gràcies

Experiencia previa e equipo

Tan l’equip pedagògic com les famílies del projecte de l'Aglà som ben conscients de la necessitat de poder tenir un espai segur i relaxat on cuidar dels infants per tal que puguin desplegar i desenvolupar tot el potencial de vida. Fa un any vam arreglar un espai d'una masia amb tota la voluntat i l'entusiasme, i ara ens trobem que el projecte vol créixer i hem de reformar un espai més gran i adequat a les necessitats del pròxim curs per acollir totes les famílies interessades.
Som persones que ens entreguem amb amor i amb moltes ganes de fer coses! Comptem amb famílies que ens movem per reciclar material, amb bio constructors, pintores, fusters, artistes, ...tots amb molta creativitat i imaginació per fer les tasques d'una manera senzilla i prometedora.

Compromiso social