CORRESCALES 2016

Financiado o 17 / 03 / 2016
Cofinanciado!
Obtido
€ 128.859
Mínimo
€ 94.250
Óptimo
€ 146.350
599 Cofinanceiros
 • Achegando € 10

  AGRADECIMIENTO A TU CONTRIBUCIÓN SOLIDARIA

  Si quieres, también te incluiremos en la nube o listado de personas que han contribuido -en web o materiales gráficos-

  > 81 Cofinanceiros
 • Achegando € 20

  (per a persones / individuals) Taller "No et va bé internet?"

  Taller d'una hora "No et va bé internet?" de millora d'instal·lacions de xarxes a domicili i comunitats

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 20

  AGRADECIMIENTO A TU CONTRIBUCIÓN + MENCIÓN CRÉDITOS

  Si quieres, también haremos mención del agradecimiento e incluiremos en listados o nubes en la web o en material gráfico que podamos diseñar con todas las contribuciones, y te incluiremos en los créditos finales del documental.

  > 153 Cofinanceiros
 • Achegando € 30

  (per a persones / individuals) DVD Inadaptats + Agraïment + Menció crèdits

  "Treballem per les que lluiten" DVD concert 25 anys d'Inadaptats. Si vols, també farem menció del teu agraïment i inclourem en llistats o núvols al web o en material gràfic que poguéssim dissenyar amb totes les contribucions, així com incloure't en els crèdits finals del documental

  > 02 Cofinanceiros
 • Achegando € 40

  (per a persones / individuals) Taller comunicació social i política

  Taller de comunicació social i política: estratègies extensives i intensives, experiències i casos (2 tardes de 3 hores al mes d'abril a La Torna)

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 40

  (per a persones / individuals) Taller d'activisme digital

  Taller d'activisme digital i eines de treball en xarxa (2 tardes de 3 hores al mes d'abril a La Torna)

  > 00 Cofinanceiros
 • Achegando € 60

  AGRADECIMIENTO, MENCIÓN E INVITACIÓN PREESTRENO DOCUMENTAL

  Si quieres, también haremos mención del agradecimiento en web o material gráfico que pudiéramos diseñar con todas las contribuciones, te incluiremos en los créditos finales del documental y te invitaremos al estreno del documental

  > 90 Cofinanceiros
 • Achegando € 100

  (col·lectius, seccions i cooperatives) Sandàlia Fem fora la màfia

  Rèplica de la sandàlia de Fem fora la màfia de 2 metres

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 100

  AGRADECIMIENTO, INVITACIÓN, CAMISETA Y CALÇOTADA ESPECIAL

  Además de las menciones del agradecimiento en la web o material gráfico anteriores, te incluiremos en los créditos finales del documental, te invitaremos al estreno del documental, y recibirás una de las camisetas de los corredores de Correscales en el transcurso de la calçotada especial que se realizará poco después de la carrera, en marzo, coincidiendo con la celebración de los veinte años de LaTorna.

  > 10 Cofinanceiros
 • Achegando € 150

  (col·lectius, seccions i cooperatives) Taller contra la precarietat

  Taller contra la precarietat per a 50 persones a càrrec de CGT amb guia inclosa

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 200

  VEN A CORRER COMPARTIENDO RELEVOS, LA VIDA NO TIENE REPUESTO

  Entrénate y ven a correr a los relevos de entre 5-10 km, acompañarnos y ayudarnos, siendo partícipe. Vive y comparte durante 48 horas desde dentro la experiencia en los convoyes, las actividades en las localidades de paso, el rodaje, las adversidades, historias y complicidades. Además, tendrás tu propia camiseta de Correscales y un ticket para la calçotada posterior semanas más tarde.

  > 10 Cofinanceiros
 • Achegando € 200

  UN 1KM DE AYUDA MUTUA: Agradecimiento + Mención Créditos + Reconocimiento gráfico del trayecto

  Por cada contribución de 200€, tu colectivo estará haciendo posible 1km de los 800km, formando un trayecto gráfico serpenteante de colores donde os incluiremos. Como al mismo tiempo, si queréis, agradeceremos vuestro apoyo en los listados o nubes, en la web o en material gráfico que pudiéramos diseñar con todas las contribuciones, y en los créditos finales del documental.

  > 69 Cofinanceiros
 • Achegando € 600

  3 KM DE AYUDA MUTUA: Agradecimiento + Mención Créditos + Reconocimiento gráfico + Sesión documental

  Por cada contribución de 200€, tu colectivo estará haciendo posible 1km de los 800km, formando un trayecto gráfico serpenteante de colores donde os incluiremos. Como al mismo tiempo, si queréis, agradeceremos vuestro apoyo en los listados o nubes, en la web o en material gráfico que pudiéramos diseñar con todas las contribuciones, y en los créditos finales del documental, pudiendo hacer un pase de presentación y charla para vosotros.

  > 10 Cofinanceiros
 • Achegando € 1.000

  5 KM DE AYUDA MUTUA: Agradecimiento + Mención + Gráfico trayecto + Sesión documental + Taller de autodefensa

  Por cada contribución de 200€, tu colectivo estará haciendo posible 1km de los 800km, formando un trayecto gráfico serpenteante de colores donde os incluiremos. Como al mismo tiempo, si queréis, agradeceremos vuestro apoyo en los listados o nubes, en la web o en material gráfico que pudiéramos diseñar con todas las contribuciones, y en los créditos finales del documental, pudiendo hacer un pase de presentación y charla para vosotros. De añadido, os ofrecemos un taller de una sesión de iniciación a la autodefensa para unas 20 personas.

  > 04 Cofinanceiros
 • Achegando € 2.000

  10 KM DE AYUDA MUTUA: Reconocimiento gráfico del trayecto + Mención créditos + Sesión documental

  Por cada contribución de 2000 €, vuestro colectivo estará haciendo posible unos 10km de los 800km, formando un trayecto gráfico serpenteante de colores donde os incluiremos como al resto. Al mismo tiempo, si queréis, agradeceremos vuestro apoyo en los créditos finales del documental, del que os podemos hacer una charla-presentación.

  > 04 Cofinanceiros
 • Achegando € 6.000

  30 KM DE AYUDA MUTUA: Reconocimiento gráfico del trayecto + Mención créditos + Sesión documental

  Por cada contribución de 2000 €, vuestro colectivo estará haciendo posible unos 10km de los 800km, formando un trayecto gráfico serpenteante de colores donde os incluiremos como al resto. Como al mismo tiempo, si queréis, agradeceremos vuestro apoyo en los créditos finales del documental, del que os podemos hacer una charla-presentación.

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 10.000

  50 KM DE AYUDA MUTUA: Reconocimiento gráfico del trayecto + Mención créditos + Sesión documental

  Por cada contribución de 2000 €, vuestro colectivo estará haciendo posible unos 10km de los 800km, formando un trayecto gráfico serpenteante de colores donde os incluiremos como al resto. Como al mismo tiempo, si queréis, agradeceremos vuestro apoyo en los créditos finales del documental, del que os podemos hacer una charla-presentación.

  > 03 Cofinanceiros

Després de tota la propaganda del #MWC2017, informa't de la Revolta de les escales amb #CorrescalesElDocu

03 | 03 | 2017
Després de tota la propaganda del #MWC2017, informa't de la Revolta de les escales amb #CorrescalesElDocu

En primer lloc, us volem agrair de tot cor la contribució econòmica amb la que vàreu fer possible el Correscales, un trajecte de dignitat contra la precarietat. Perquè sense vosaltres no hagués estat possible.

Un projecte amb diverses vessants i projectes incorporats en sí mateix amb els que donar compte i denúncia de la fragmentació i subcontractació com a mecanisme sistèmic (i alhora quotidià) que precaritza les nostres vides. 

Un fenomen davant del qual, treballadors i treballadores de contractes i subcontractes, falsos autònoms, sindicats, col·lectius i moviments socials van voler respondre-hi. Primer: donant suport a la vaga indefinida dels tècnics subcontractats de Telèfonica-Movistar la primavera del 2015. I després, al seu torn i alhora: també el posterior Correscales a principis del 2016.

Un projecte que vàreu i has fet possible. Un projecte col·lectiu construït amb la vostra i la teva ajuda, com a tal, ajuda mútua, és i volia ser: és a dir, com a un projecte reeixit d’ajuda mútua.

Entre les coses que incloïa aquest projecte del Correscales, tant pel que fa a l’ajuda humana com també econòmica que l’ha fet possible, n’és part un documental cinematogràfic sobre la manifestació corrent al llarg de 800km entre Bilbao i Barcelona, amb més de 80 relleus col·lectius i personals de solidaritat feta realitat, així com 80 municipis d’acollida a cada pas.

Un mitjà, un trajecte, un terra ple de dignitat i lluita contra el fenomen de la precarització de les nostres vides. I que ahir i avui és Movistar, com avui i demà succeeix a tantes altres empreses, localitats i situacions laborals i quotidians que ens fragmenten i afecten a totes.

Ara que fa un any d’aquella experiència, estrenem el documental. 
I la seva pre-estrena especial per a les persones i col·lectius que com vosaltres el vàreu fer possible, tindrà dos sessions especials:

1. Barcelona: Dissabte 11 de Març, a les 20h al teatre de l’Ateneu de Nou Barris
2. Euskal Herria: amb propera data i localitat de la que informarem un cop confirmada

En el decurs de les 2 sessions farem entrega de les recompenses del crowfunding que inclouen samarretes del Correscales, així com de la reserva de seients per aquelles persones que ja vàreu comprar l’entrada per a la pre-estrena a través de la plataforma Goteo entre els lots de recompenses del crowfunding 

Recordar-vos també als col·lectius que vàreu fer grans aportacions en la messura de les vostres possibilitats (agregades o desagregades en diverses aportacions al llarg dels 80 dies que va durar el crowfunding), que podeu possar-vos en contacte a l’adreça correscales2016@gmail.com per sol·licitar els passis del documental in situ a les vostres seus, un cop s’hagin aquestes dues pre-estrenes a Barcelona i Euskal herria. 

L’aforament de l’Ateneu de 9 Barris és limitat i recomanem que us animeu a venir i ens ajudeu amb la dfusió, però què tanmateix reserveu seient: mitjançant mail amb cos d’Assumpte o Títol “Reserva Pre-Estrena” a correscales2016@gmail.com , o bé arribeu a l’Ateneu de 9 Barris amb suficient antel·lació

Salut i Gràcies, un cop més, per la vostra solidaritat, comprensió i ajuda. Com sempre!

Ens veiem l’11 de març!

Comentarios

Iniciar sesión para deixar un comentario