Verema Solidària 2017 - Octubre

Imaxe de cabeceira
Ver vídeo
  • Ubicación Celler Cooperatiu d'Espolla, L'Alt Empordà, Espolla - Catalunya
Financiado o 30 / 10 / 2017
Cofinanciado!
Obtido
€ 2.897
Mínimo
€ 300
Óptimo
€ 1.300
17 Cofinanceiros

Achegando € 15

AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es faran els vins de la Verema Solidària 2017. Tu podràs tenir la teva ampolla VS2017 del Celler Cooperatiu d’Espolla, fet amb el raïm que tindràs a les teves mans el 30-S + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 20

FILA ZERO DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

Col·labora amb 15€, 30€, 50€, més, menys, el que puguis! Estaràs finançant dos projectes que permetran als joves amb discapacitat intel·lectual tenir més oportunitats d'integrar-se a l'empresa ordinària, i a la gent gran amb la mateixa discapacitat afrontar la vellesa amb la qualitat de vida que mereixem tots. Aquests recursos ens permetran oferir una formació en captació de fons gratuita a les entitats socials de les comarques incloses a la DO Penedès i a la DO Empordà i del Gironès. T'afegirem en els agraiments web.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 35

PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL A LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

Col·labora amb 35€ i gaudiràs l'experiència de collir a mà el raïm amb que es farà un dels vins de Verema Solidària, visitant la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials per a persones amb discapacitat intel·lectual i la formació a entitats socials d'enguany + Rebràs el vídeo resum i resultats del que aconseguim junts.

> 08 Cofinanceiros

Achegando € 36

LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tú, et garanteixes tres ampolles VS2017 Celler Cooperatiu d’Espolla que estaran a punt la primavera vinent + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 45

LOT DELS VINS DE VEREMA SOLIDÀRIA 2017 (4 ampolles, una unitat de cada celler)

Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es faran els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs una ampolla de cada celler + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 50

EXPERIÈNCIA DE VEREMA A CELLER COOPERATIU D'ESPOLLA + AMPOLLA DE VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb que es farà el teu vi de la Verema Solidària i de visitar la vinya guiat per experts + trobada amb les entitats beneficiàries + dinar a l’aire lliure. Estaràs finançant els projectes socials i la formació d'enguany. Rebràs el vídeo resum i resultats que aconseguim junts + invitació a la presentació del vi de VS a la primavera del 2018 i la teva ampolla de tiratge limitat.

> 04 Cofinanceiros

Achegando € 80

TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA

A la primavera del 2018, el 15 de maig: Accés exclusiu al tast maridatge ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, 3*** Michelin, Millor restaurant del món 2013 i 2015. En Josep Roca és considerat un dels millors sommeliers del món, amb sentits extraordinaris per crear harmonies entre cuina i vi. A la sessió, que es farà a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària: els quatre del 2017 i el del 2016. APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

> 03 Cofinanceiros

Achegando € 90

EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN FAMÍLIA A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

Dos adults i els menors de 12 anys exclusivament de la unitat familiar. Accés a una Verema Solidària el 30-S consistent en: collita de raïm + visita a vinya + trobada amb entitats beneficiàries de l'acció + dinar al camp. Estaràs finançant els projectes socials escollits enguany i la formació a entitats del territori + Rebràs vídeo resum i resultats del que aconseguim junts. Només els adults rebran tisores; seran responsables de l'ús que en puguin fer els menors. Dinar per a tots.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 100

VEREMA FAMÍLIA PLUS A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

Experiència de Verema Solidària en família per a dos adults i els menors de 12 anys de la unitat familiar, exclusivament. Els adults rebran kit de veremador i seran responsables dels menors, compartint tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi de la teva Verema Solidària.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 101

VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA DE CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA

Gaudeix de l'experiència 360º de Verema Solidària: jornada a vinya amb dinar a l'aire lliure al setembre i, a la primavera vinent, tast maridat exclusiu ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, Millor restaurant del món 2013 i 2015. A la sessió, que es farà a mitjans de maig a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària - els quatre del 2017 i el del 2016 - descobrint-ne harmonies amb la cuina. També podràs emportar-te la teva pròpia ampolla.
APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

> 00 Cofinanceiros
Outubro
30
El retorno colectivo tras la campaña con Goteo ya es accesible desde la página del proyecto.
Outubro
28

Verema Solidària tanca campanya demà. Encara pots reservar la teva ampolla de vi solidari.

Demà diumenge 29 d’octubre, finalitza la campanya de micromecenatge de Verema Solidària. Encara ets a temps, si no ho has fet ja, de comprar ampolles dels vins solidaris de les quatre veremes, i tastar el vi que s’ha elaborat amb el raïm...

[Ler máis]
Outubro
27
Casi, casi, casi estamos… ¿Cómo acabará este Goteo? Haz clic para saber quién nos ha apoyado ya.
Outubro
23
Nos faltan 7 días y no hemos llegado aún al mínimo, ¡ayy ayyy...momento clave para aportar!
Outubro
17
Hemos recibido una donación de 500€ a la campaña, ¡muchísimas gracias!
Outubro
10
Hace 20 días que empezó el crowdfunding, pero ¡no solo necesitamos dinero!
Outubro
02
¡Wow, hemos doblado lo que esperábamos obtener en Goteo!
Setembro
27
Llevamos una semana de campaña en Goteo. ¿Sabes a quién nos dirigimos?
Setembro
26

Última verema solidària d'aquest any al Celler Cooperatiu d'Espolla

Estem arribant a la recta final de les accions a vinya, ens queda una darrera verema solidària d’aquest any al Celler Cooperatiu d’Espolla aquest dissabte, 30 de setembre.

Portem recaptats més de 17.000 euros en total...
[Ler máis]
Setembro
25
Necesitamos apoyos en Goteo para estos objetivos (haz clic)
Setembro
23
¿Quieres saber más de nuestra campaña? Nos presentamos.
Setembro
21
Entre tod@s ¡se puede! Gracias por ayudarnos a lograrlo con Goteo
¡Casi llegamos al 100%! Ya está casi el objetivo, ¡gracias!
50% recaudado, ¡ya vemos el vaso medio lleno!
Primer par de donaciones, ¡gracias! :)
Las primeras aportaciones ya han hecho subir el termómetro, ¡pero necesitamos muchas más!
Setembro
20
¡Arranca esta campaña!