La ZAL als tribunals

València, Espanya
Financiado o 12 / 05 / 2019
Cofinanciado!
Obtido
€ 15.380
Mínimo
€ 9.600
Óptimo
€ 15.000
325 Cofinanceiros
Achegando € 5
Agradecimiento

Agradecimiento (si no manifiestas lo contrario) en la web, en facebook y en el calendario Fem l’horta possible 2020.

> 18 Cofinanceiros
Achegando € 10
Extra TURIA digital

Agradecimiento + copia digital del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta.

> 23 Cofinanceiros
Achegando € 25
Bolsa campaña Aturem la ZAL, recuperem La Punta

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + bolsa artesanal de algodón ecológico y comercio justo con imagen de Escif o de Anna Penyas, diseño exclusivo campaña Recuperem La Punta, aturem la ZAL (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 72 Cofinanceiros
Achegando € 25
Mala Punta nunca muere

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + lámina Mala Punta nunca muere, de Anaïs Florin (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 27 Cofinanceiros
Achegando € 25
Libro Mataren el verd

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + libro Mataren el verd, de Carme Miquel (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 37 Cofinanceiros
Achegando € 50
Paquete resistencia 1

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + bolsa artesanal de algodón ecológico y comercio justo con imagen de Escif o de Anna Penyas + paquete de cuatro fanzines (de Anna Penyas, Elías Taño y Les Bovaes), diseños exclusivos campaña Recuperem La Punta, aturem la ZAL (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 30 Cofinanceiros
Achegando € 50
Paquete resistencia 2

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + lámina Mala Punta nunca muere, de Anaïs Florin + paquete de cuatro fanzines (de Anna Penyas, Elías Taño y Les Bovaes), diseño exclusivo campaña Recuperem La Punta, aturem la ZAL (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 16 Cofinanceiros
Achegando € 50
Paquete resistencia 3

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + libro Mataren el verd, de Carme Miquel + paquete de cuatro fanzines (de Anna Penyas, Elías Taño y Les Bovaes), diseño exclusivo campaña Recuperem La Punta, aturem la ZAL (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 23 Cofinanceiros
Achegando € 100
Paquete resistencia 3 y visita guiada

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + libro Mataren el verd, de Carme Miquel + paquete de cuatro fanzines (de Anna Penyas, Elías Taño y Les Bovaes), diseño exclusivo campaña Recuperem La Punta, aturem la ZAL + visita guiada a La Punta (grupos) (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 19 Cofinanceiros
Achegando € 200
Paquete resistència 3 y visita guiada, nivel 2

Agradecimiento + ejemplar del Extra Cartelera TURIA Aturem la ZAL, recuperem la Punta + libro Mataren el verd, de Carme Miquel + paquete de cuatro fanzines (de Anna Penyas, Elías Taño y Les Bovaes), diseño exclusivo campaña Recuperem La Punta, aturem la ZAL + visita guiada a La Punta (grupos) (coste de envio -península- incluido, si no se retira personalmente).

> 05 Cofinanceiros
Achegando € 300
Patrocinio

Patrocinador/a - Colabora en la campaña sin recibir recompensa. Agradecimiento como patrocinador/a (si no manifestas lo contrario) en la web, en facebook y en el calendario Fem l’horta possible 2020.

> 05 Cofinanceiros
Achegando € 500
Patrocinio especial

Patrocinador/a especial - Colabora en la campaña sin recibir recompensa. Agradecimiento como patrocinador/a especial (si no manifestas lo contrario) en la web, en facebook y en el calendario Fem l’horta possible 2020.

> 00 Cofinanceiros
Achegando € 1.000
Mecenazgo

Mecenas - Colabora en la campaña sin recibir recompensa. Agradecimiento como mecenas (si no manifestas lo contrario) en la web, en facebook y en el calendario Fem l’horta possible 2020.

> 00 Cofinanceiros

Èxit de la campanya! Tenim una cita! Apunteu-vos-la!

19 | 06 | 2019
Èxit de la campanya! Tenim una cita! Apunteu-vos-la!

Bon dia! Tenim una cita!

Com sense dubte sabreu, la campanya per a cofinançar les despeses originades per la presentació de recursos judicials contra la ZAL (Zona d'Activitats Logístiques, el macropolígon industrial que el Port de València vol construir sobre terres de La Punta) ha estat tot un èxit. I en 10 dies ho podrem celebrar conjuntament!

Serà el divendres 28 de juny en Las Naves (C/ Joan Verdaguer, 16-24 de València, línies EMT 4, 19, 30, 92), entre les 18.00 i les 21.00 hores. Podeu passar-vos-hi quan vulgueu.

Una ocasió estupenda per a conèixer-nos, xerrar i compartir, comentar noves accions, recollir les vostres recompenses... Explicarem en quina situació es troba el procés en què heu col·laborat i les perspectives. Hi haurà barra (begudes, menjar), música, projeccions, algunes sorpreses... i molta complicitat. En breu us comunicarem l'horari de les intervencions i de les actuacions musicals així com qualsevol detall d'interès.

L'esforç solidari de tanta gent ha de contribuir a acabar amb aquest projecte tan innecessari, tan malbaratador del nostre territori i del nostre futur, i que puguem gaudir en La Punta d'una veritable connexió d'infraestructura verda entre el Jardí i la desembocadura del riu Túria i el Parc Natural de l'Albufera.

Gràcies pel vostre suport! Esperem veure'ns el divendres 28!

Plataforma Horta és Futur. No a la ZAL

Comentarios

Iniciar sesión para deixar un comentario