Salvem la cala d'Aiguafreda, espai natural de la Costa Brava

Imaxe de cabeceira
Ver vídeo
Financiado o 30 / 09 / 2018
Cofinanciado!
Obtido
€ 11.790
Mínimo
€ 4.200
Óptimo
€ 7.800
144 Cofinanceiros
Canle
 • Achegando € 10

  Agradecimiento en la web (sólo para aquellos que lo soliciten expresamente)

  10 € para nosotros es un granito de arena que nos permitirá cumplir nuestro objetivo. Cualquier aportación será muy bienvenida y te haremos un agradecimiento a la web si así nos lo manifiestas (las personas que quieran permanecer en el anonimato no serán nombradas).

  > 30 Cofinanceiros
 • Achegando € 25

  Agradecimiento y postales

  Con una aportación de 25 € la gratitud hacia tu ayuda ya empieza a ser más relevante. Así que además del agradecimiento en la web (sólo para aquellas personas que lo soliciten expresamente), te enviaremos 3 postales de la campaña "Salvem Aiguafreda".
  Nota: Las recompensas sólo son válidas a nivel estatal.

  > 19 Cofinanceiros
 • Achegando € 50

  Agradecimiento, postales y una bolsa de tela

  Con el donativo de 50€, además del agradecimiento en la web (sólo para aquellas personas que lo soliciten expresamente), te mandaremos 3 postales de "Salvem Aiguafreda" y una bolsa de tela de la campaña que esperamos que te guste y la disfrutes.
  Nota: Las recompensas sólo son válidas a nivel estatal.

  > 33 Cofinanceiros
 • Achegando € 75

  Agradecimiento, postales y dos bolsas de tela

  Con un donativo de 75€ el impulso que nos das ya es enorme. A parte del agradecimiento en la web (sólo para aquellas personas que lo soliciten expresamente) te mandaremos tres postales "Salvem Aiguafreda" y dos bolsas de tela que esperemos que te gusten.
  Nota: Las recompensas sólo son válidas a nivel estatal.

  > 06 Cofinanceiros
 • Achegando € 100

  Agradecimiento enorme, postales, bolsas de tela y una novela de Josep Pla

  Una aportación de 100€ es de gran ayuda para nuestra Plataforma. Además de un agradecimiento en la web (sólo para aquellas personas que lo soliciten expresamente) más tres postales "Salvem Aiguafreda" y dos bolsas de tela de la campaña, recibirás una fantástica novela de Josep Pla (libro imprescindible en cualquier hogar).
  Nota: Las recompensas sólo son válidas a nivel estatal.

  > 10 Cofinanceiros
 • Achegando € 200

  Agradecimiento eterno, postales, bolsas de tela y un regalo sorpresa típico de la Costa Brava

  Una aportación de 200€ es un gran impulso para cumplir con nuestro objetivo. Por esta razón, además de un agradecimiento en la web (sólo para aquellas personas que lo soliciten expresamente) más 3 postales "Salvem Aiguafreda" y dos bolsas de tela de la campaña, recibirás el libro "1001 curiositats de la Costa Brava" de Jordi Arbonès, otro gran escritor de Palafrugell.
  Nota: Las recompensas sólo son válidas a nivel estatal.

  > 08 Cofinanceiros

La Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda convoca una roda de premsa a Begur pel dijous 19 de juliol a les 11h

17 | 07 | 2018
La Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda convoca una roda de premsa a Begur pel dijous 19 de juliol a les 11h

La Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda, organitza una roda de premsa al Mas d’en Pinc per explicar les al·legacions presentades en relació a la Modificació puntual del POUM en el sector d’Aiguafreda, al municipi de Begur. Una actuació urbanística de la dècada dels setanta que implica la construcció de nous hotels i centenars de noves cases en una zona majoritàriament boscosa, compresa dintre dels cinc-cents metres del domini públic maritimo-terrestre i que es troba, a més, envoltada d’espais naturals protegits. Aspecte pels quals la Plataforma considera il·legal la classificació d’aquesta àrea com a sòl urbà.

Per tal de personar-se contra aquesta actuació, el passat divendres dia 13 de juliol, la Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda, amb el suport de nombroses persones individuals i entitats del territori (entre les quals Ecologistes en Acció i l’Associació de Naturalistes de Girona), varen presentar a l’Ajuntament de Begur nombroses al·legacions firmades per vora un miler de persones. D’aquesta forma, els signants, varen poder mostrar la seva frontal oposició a les previsions urbanístiques que l’Ajuntament de Begur pretén dur a terme en un àmbit de grans dimensions -d’unes 71 hectàrees- ubicat a la cala d’Aiguafreda, un espai amb una excepcional fragilitat paisatgística i que presenta uns valors naturals i culturals incalculables.

L’advocat de la Plataforma presentarà les al·legacions entregades a l’Ajuntament de Begur, donarà el punt de vista de les persones que representa, i mostrarà les greus deficiències legals i de forma de l’expedient de modificació puntual aprovada inicialment per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament de Begur. Acte seguit, la Plataforma -i les entitats que la recolzen-, donaran a conèixer la campanya de micromecenatge iniciada a través de Goteo per tal de recaptar fons, així com les futures accions que pretenen dur a terme.

Un cop finalitzada la roda de premsa, membres de la Plataforma guiaran als periodistes i assistents interessats per un itinerari senzill des de Mas d’en Pinc (Begur) fins al Mirador de Sa Creu (Aiguafreda), zona des de la qual és té una magnífica panoràmica sobre l’àrea que es pretén urbanitzar.

Roda de premsa al Mas d’en Pinc (Begur)

Hora: 11h00 - 11h45, i posterior ruta guiada fins al Mirador de Sa Creu (Aiguafreda).
Lloc: Espai Mas d’en Pinc, Passeig de Carmen Amaya, 12, 17255 Begur, Girona (Coordenades geogràfiques X: 517.584 Y: 4.645.217 UTM 31N/ETRS89).
Organitza: Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda, amb el suport d’Ecologistes en Acció i l’Associació Naturalistes de Girona.