11
Febreiro
2021
Online

Assistint al taller de comunicació coneixeràs com les tecnologies digitals estimulen la relació entre els i les cofinançadores i projectes a finançar, potenciant models de finançament més transparents, oberts i participatius.

És important saber a qui et dirigeixes, quin és el teu públic i no descuidar cap via de comunicació (Gema Ces, Aita Manuelen ipuinak).

En el marc de la convocatòria de matchfunding Arrela't, des de la Fundació Goteo facilitarem un taller de comunicació per als 6 projectes seleccionats. Será una formació de 4 hores, distribuïda en dues sessions de 120 minuts cadascuna.

En aquest taller formatiu coneixeràs els elements a tenir en compte i les eines a la teva disposició per a la difusió de la teva iniciativa, i començarem a treballar en el pla de comunicació, de manera dinàmica, a través de fites i moments clau de la campanya.

Primera sessió 11 de febrer: descobrir quin és el grau de preparació del propi equip, els punts forts i dèbils del projecte a l’hora de difondre’l, les claus de l’èxit, juntament amb exemples. Per acabar amb un exercici pràctic on definir els públics objectius i algunes de les accions de comunicació més rellevants.

Segona sessió 17 de febrer: es farà referència a les estratègies i als diferents canals de comunicació, a la creació d’objectius a assolir durant la campanya, a la importància d’escollir correctament el contingut i to amb el qual difondre la campanya, juntament amb exemples de bones pràctiques, per finalitzar amb una dinàmica centrada en el pla de comunicació.

Tens més informació sobre Arrela't aquí.


Arrela't és una iniciativa dels Consells Comarcals de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Conselh Generau d’Aran, les respectives Oficines Joves, serveis de promoció econòmica i treball d’aquestes comarques, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i el projecte Odisseu, amb el suport de la Diputació de Lleida, Diputació de Girona, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), la DG de Joventut, el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya, el Consorci Leader Pirineu Occidental i la Fundació Goteo.

17:00h - 19:00h