Demokratisera framgång med ett co-working space i Alby!

Stockholm, Sweden
Financiado o 20 / 08 / 2017
Cofinanciado!
Obtido
€ 13.148
Mínimo
€ 13.000
Óptimo
€ 20.000
33 Cofinanceiros
Aportando € 5
High five!
High five! Du är grym som stöttar oss!
> 03 Cofinanceiros
Aportando € 10
Digital shoutout
Tack för er stöttning! För 10 euro kommer vi att tacka dig personligen i våra digitala kanaler.
> 08 Cofinanceiros
Aportando € 30
Hemlig CH shake-down
Hur grym är inte du?! För 30 euro får du ovanstående, samt video på en hemlig Changers Hub-dans skapad av oss till er som stöttar. Top top top secret.
> 06 Cofinanceiros
Aportando € 50
Personlig video
TACK TACK TACK! För 50 euro skickar vi dig en personlig videohälsning där vi tackar och förhoppningsvis hajpar din dag. Plus allt ovanstående.
> 03 Cofinanceiros
Aportando € 100
Ert namn inristat i lokalen
Wow wow wow! För ditt otroligt generösa bidrag får du ditt vackra namn inristat i lokalerna. För att vara där forever and ever and ever... Plus allt ovanstående såklart.
> 07 Cofinanceiros
Aportando € 500
En timmes coaching + arbetsplats
DU ÄR BÄST! Ett sådant generöst bidrag förtjänar inget annat än top treatment! Utöver allt ovanstående, så får du även hänga en timme med en av grundarna för att lära dig mer om Changers Hub, inkludering, förorten, våra metoder och ta del av våra grymma talanger till medlemmar. PLUS en arbetsplats som är bara din resten av året.
> 01 Cofinanceiros
Aportando € 1.200
Föreläsning
Hur kan man vara så grym som du är?! Vi är tårögda. För 1000 euro får du allt ovanstående samt att en av oss kommer och föreläser en timme i er organisation. Om inkludering, entreprenörskap, social innovation, etc. TACKKKKKKKKKK!
> 01 Cofinanceiros
Aportando € 5.000
Ett rum uppkallat efter dig
OMG OMG OMG. För 5.000 euro får du ett helt rum uppkallat efter dig/ditt företag. Du kommer för alltid att vara förevigad i vår historia som en av de första stöttarna till Changers Hub. Ditt namn går med oss till historien <3 <3 <3
> 01 Cofinanceiros
Aportando € 10.000
Big Hall döpt efter dig
AMAZING! Vårt största rum, Big Hall, vart vi har alla våra events, kurser, co-working space och workshops (samt rummet som figureras i videon) kommer att döpas efter dig eller ditt företag. Detta är den bästa synliga ytan som vi kan erbjuda, och rummet kommer endast bli möjligt med hjälp av D-I-G. Om du vill med till historien - så är detta vägen! Men skynda, det finns bara en Big Hall - om du vill ha det, ta det nu! Stort tack <3 <3 <3
> 00 Cofinanceiros

Sobre este proyecto

Hjälp oss att demokratisera framgång genom att skapa ett kostnadsfritt co-working space för unga vuxna i Botkyrka. Stötta Changers Hub att jämna ut oddsen i samhället, så att alla oavsett bakgrund ska kunna förverkliga sina idéer.
Material Mínimo Óptimo
Möbler
Möbler såsom stolar, kontorsbord, matbord och köksredskap.
€ 5.000
Teknik
Teknik såsom datorer, skrivare och super-wifi.
€ 5.000
Mötesrum & kök
Målarfärg, träskivor och annat material för att bygga mötesrum och fungerande kök.
€ 5.000
Super-teknik
Inspirerande gadgets, projektor till mötesrum och bättre skrivare.
€ 2.000
Tarefa Mínimo Óptimo
Arbetskraft
Arbetskraft för att snickra, måla, etc.
€ 3.000
Total € 13.000 € 20.000
Imprescindíbel
Adicional

Información general

Under två års tid har Changers Hub stöttat över 700 unga vuxna från Stockholms ytterstad att förverkliga sina idéer och uppnå sin fulla potential. Verksamheten har vuxit snabbt och nu flyttar vi in i nya fantastiska 350kvm stora lokaler för att kunna ta emot fler unga vuxna från orterna men även för att, för första gången någonsin, öppna Changers Hub under dagtid och erbjuda kostnadsfria arbetsplatser i ett co-working space. Men vi behöver er hjälp för att kunna rusta våra lokaler med bland annat möbler och teknik för att skapa den bästa, mest givande och snyggaste entreprenörshubben i Sverige!

Características básicas

Changers Hub's co-working space är en plats där unga vuxna från Stockholms ytterstadsområden kan få en arbetsplats kostnadsfritt. Utöver det får man även del av Changers Hub's andra utbud såsom coaching, kurser och inspirationsföreläsningar. Hubben kommer att ha öppet dagtid och alla med medlemskap (som går att ansöka om kostnadsfritt på Changers Hub's hemsida) får tillgång till lokalerna. Nu behöver vi möbler såsom stolar, kontorsbord, matbord och köksredskap. Samt teknik såsom inspirerande gadgets och datorer. Om vi får tillräckligt med finansiering kommer vi även att måla om, och platsbygga mötesrum.

Motivación e a quen vai dirixido o proxecto

Changers Hub jobbar med att inkludera med hjälp av social innovation. Utöver att Changers Hub skapar bättre förutsättningar på individnivå såsom att få tillgång av ett viktigt nätverk, skapa arbetstillfällen och slussa unga människor vidare ut till samhällets olika vägar, så bidrar Changers Hub även till ett bättre lokalområde genom att lyfta förebilder från området och skapa stolthet av att tillhöra en plats där Changers Hub finns och verkar. Ur ett större perspektiv bygger Changers Hub broar i samhället, skapar inkludering och genom att alla uppnår sitt fulla potential även mer passion och färg till Sverige.

Obxectivos da campaña de crowdfunding

Målet är att påbörja renovering/inredning sommaren 2017, för att öppna upp dörrarna September 2017 och färdigställa projektet med co-working space December 2017. Målet är även att kunna ta emot fler unga vuxna och kunna använda co-working space:et till mer än kontorsplatser, såsom utställningar, visningar, workhop-rum, etc.

Experiencia previa e equipo

Grundarna av Changers Hub har lång erfarenhet av entreprenörskap inom kultur-, event- och techbranschen. Grundarna är själva från Botkyrka och medan de växte upp här upplevde att det fattades riktigt bra entreprenörssatsningar i området. Vad man heter, vilken adress man bor på och vart ens föräldrar har för bakgrund spelar visst roll i karriärsresan. Så ska det inte vara, så de valde att skapa en sådan satsningen som de såg behövas själva. Med ett brett kompetensområde, ett stort nätverk och positiv anda jobbar teamet hårt för att skapa förändring i ytterstadsområderna.
Siduri Poli: Verksamhetsansvarig.
Amanias Abraha: Samarbetsansvarig.
Fares Hamed: Koncept- och varumärkesansvarig.
Victoria Escobar: Community-ansvarig.

Även med i teamet:
Elif Obeyd, Sociala medier Ansvarig
Sara Golpagong, Art Director
Rojhat Telo, kursansvarig

Compromiso social