13a Passejada amb Barret - Paseo con Sombrero

Financiado o 01 / 04 / 2017
Cofinanciado!
Obtido
€ 4.340
Mínimo
€ 3.510
Óptimo
€ 6.510
94 Cofinanceiros
Aportando € 5
ENS TREIEM EL BARRET!
Ens treiem el barret en agraïment a la teva col·laboració i esperem veure’t el 30 d’abril!
> 08 Cofinanceiros
Aportando € 10
XAPA AMIC DE LA PASSEJADA
Una xapa de disseny especial en agraïment a la teva contribució. 80x54mm. Inclou enviament nacional.
> 17 Cofinanceiros
Aportando € 20
4 XAPES AMIC DE LA PASSEJADA
T'enviem 4 xapes especials AMIC DE LA PASSEJADA, per repartir entre els teus amics o familiars! Inclou enviament nacional.
> 14 Cofinanceiros
Aportando € 25
FERMALL "EM TREC EL BARRET!"
Fermall figuratiu amb una mà que aixeca un barret. Disseny exclusiu. A escollir entre negre, verd o rosa fosc. Si no indiqueu color s'enviarà en negre. Material plàstic. Enviament en 2 setmanes. Inclou la xapa especial d'amic i enviament nacional.
> 10 Cofinanceiros
Aportando € 30
PENJOLL "EM TREC EL BARRET!"
Penjoll en material plàstic negre amb cadena semirígida. En forma de mà que aixeca un barret. Disseny exclusiu. Inclou enviament nacional i també rebràs la xapa d'amic.
> 06 Cofinanceiros
Aportando € 50
LITOGRAFIA ORIGINAL ANYS 30 "Quien va cubierto demuestra su buen gusto personal"
Mida: 16x32 cm. S'envia sense emmarcar, s'inclou enviament nacional. Litografia original de l'artista Lluis Vidal i Molné (Barcelona 1907 - Mònaco 1970), producció de l'impremta I.G. Seix y Barral Herms, ca.1930. Exemplars adquirits al tancament de la botiga centenària "El Rey de la Gorra" al carrer de Sants i donats per l'ocasió sense cost. Obra de joventut de l’artista Barceloní Lluis Vidal Molné (també conegut com Luis o Louis Molné). Exiliat el 1939 s’instal·là a Mònaco el 1943. Reconegut al seu dia pel gran mural ceràmic de la vella estació de tren de Mònaco. Tenia el patrocini de la família reial monegasca i era molt conegut pel seu treball d’il·lustració. Inclou enviament nacional, però per raons pràctiques no podem incloure la xapa d'amic.
> 04 Cofinanceiros
Aportando € 75
FERMALL DAURAT "EM TREC EL BARRET!"
Exclusiu fermall en forma de mà que aixeca un barret. No hi ha més que 10 unitats pels millors amics de la Passejada amb Barret! Material: llautó daurat. Inclou la xapa d'amic de la Passejada i enviament nacional. T'ho enviarem en 3-4 setmanes.
> 01 Cofinanceiros
Aportando € 95
SOPAR AMB LES ORGANITZADORES AL CERCLE DEL LICEU. Només 8 places!
Gràcies a la col•laboració d'un dels membres del Cercle, aquesta serà una ocasió única de conèixer el Cercle del Liceu i parlar de barrets. Es farà després de la Passejada amb Barret, intentant acomodar a tothom en quant a les dates (homes: imprescindible portar americana i corbata). T'entregarem en mà la xapa d'amic de la Passejada.
> 00 Cofinanceiros
Aportando € 100
SUPORT ESTABLIMENTS = ADHESIU ESTÀTIC+RECONEIXEMENT XARXES+MATERIALS
Per a botiges/empreses que vulguin donar suport la Passejada amb Barret. Inclou un cartell electrostàtic mida A5 -a escollir català o castellà-. "Aquest establiment dona suport a la Passejada amb Barret" + 4 xapes + cartells + fullets. Inclusió del logo de la botiga a un apartat especial del web. Menció a les xarxes socials. Si la botiga fa descomptes especials per als participants se'n farà ressò al Facebook de la Passejada amb Barret. Entrega en mà.
> 23 Cofinanceiros

Sobre este proyecto

Ponte el sombrero y ven! Necesitamos tu entusiasmo y apoyo para garantizar la continuidad del Paseo con Sombrero de Barcelona.
Material Mínimo Óptimo
2500 xapes commemoratives gratuïtes
Des de la 4a edició de la Passejada amb Barret regalem xapes commemoratives als participants. Aquestes xapes porten la imatge del cartell i tenen un format molt especial, quadrat, de 52x52mm . Per aconseguir-ne una n’hi ha prou amb portar el barret posat i participar-hi. Les xapes son també una eina imprescindible per comptabilitzar el nombre de participants. Ens agradaria poder continuar regalant les xapes, però amb el numero de participants a l'alça de manera tan espectacular el cost de les mateixes també ha crescut. Amb el teu ajut podrem mantenir aquesta tradició.
€ 1.040
Material imprès: cartells, fullets, targetes, dossiers de premsa
Es vital tenir cartells amb l'imatge de la Passejada per fer promoció, i repartir per la ciutat, així com fullets, targetes i dossiers de premsa.
€ 750
Cost de les recompenses, enviaments i despeses bancaries
El cost de les recompenses: xapes, fermalls, sopars, adhesius, embalatge, enviament, despeses bancàries i comissió de Goteo.
€ 1.720
Tarefa Mínimo Óptimo
Publicitat i promoció
Hi ha gent, amant del barret, que no n'ha sentit parlar mai! Hem de posar remei. Ens agradaria fer publicitat, d'un costat a Facebook (promocionant l'esdeveniment per que arribi a més gent de Barcelona) i d'un altre a la premsa local. Si no hi arribem aquest any, aleshores l'any que ve.
€ 1.000
Gestió, preparació de documents, manteniment web, disseny i altres treballs
Un coixí que ens permetrà pagar materials diversos i imprevistos, tasques que s'han fet fins ara de manera gratuïta però que seria just pagar encara que sigui a preu d'amic. El que sobri servirà per finançar Passejades futures.
€ 2.000
Total € 3.510 € 6.510
Imprescindíbel
Adicional

Información general

La Passejada amb Barret (Paseo con Sombrero) de Barcelona es un encuentro relajado y divertido en el que miles de personas lucen sus sombreros. Desde los más alocados a los más discretos, grandes y pequeños, en este día todos expresan su amor por el sombrero.
La edición de este año tendrá lugar el domingo 30 de abril de 2017 y para adaptarse al gran número de participantes, en lugar de concluir en un punto concreto como ocurría hasta ahora, este año los participantes pasearán a su aire entre las 12 del mediodía y las 2 de la tarde.
El marco de este día tan especial es la Rambla de Catalunya, entre Diagonal y Gran Vía, que por unas horas recupera su esplendor de antaño y convierte a Barcelona en la capital del sombrero.

Características básicas

Para garantizar el éxito continuado del Paseo con Sombrero (que en su última edición tuvo cerca de 2000 participantes) necesitamos la impresión de carteles promocionales y de los folletos que se reparten antes y durante el evento. También queremos mantener la tradición de la chapa conmemorativa gratuita. No nos faltan ideas, así que si recaudamos más dinero todo se destinará a este proyecto ya sea en esta edición o en ediciones futuras.

Motivación e a quen vai dirixido o proxecto

Este proyecto va dirigido a ti que te gusta llevar sombrero y disfrutas paseando por Barcelona. Para que puedas seguir participando en este evento único, divertido y de muy buen rollo dónde se juntan personas de todas las edades, estilos, nacionalidades y entornos. Tanto los que son tímidos y llevan un sombrero sencillo como los extrovertidos que llevan un sombrero extravagante ¡todo el mundo es bienvenido!

Obxectivos da campaña de crowdfunding

  1. Dar más visibilidad a este divertido evento.
  2. Conseguir dinero suficiente para financiar los carteles, folletos y chapas. Si conseguimos más, podremos promocionar en prensa y poner en marcha otras ideas que han ido surgiendo pero para las cuales no había financiación.
  3. Conseguir colaboración para las diferentes tareas que se han de llevar a cabo.

Experiencia previa e equipo

Cristina de Prada: Soy modista de sombreros, con diseños que quieren definir la individualidad de quien los lleva y deleitar tanto a quien los luce como a quien los observa. Licenciada en Derecho, el corazón me ha llevado a tomar el camino de la creatividad haciendo sombreros de alta costura. En los años 2011 y 2012 fui finalista del prestigioso concurso internacional “Hat Designer of the Year”. Comparto mis conocimientos de sombrerería en un blog de referencia obligatoria en el mundo de la creación de sombreros.
Nina Pawlowsky: Primero autodidacta y después de la mano de grandes maestros (Stephen Jones, London y Lola Ehrlich, N.Y.C.) he hecho de la sombrerería una pasión y una profesión, como las de figurinista y profesora de sombrerería. Especializada en sombreros para el teatro, también hago sombreros de diseño propio y para todo tipo de ocasiones. Como sombrerero has de ser escultor, plumista, florista, equilibrista, inventor, alquimista… ¡y mucho más! En el año 2013 me otorgaron la Carta de Maestra Artesana Sombrerera.
Juntas Nina Pawlowsky y Cristina de Prada, organizamos desde hace trece años el popular Paseo con Sombrero (Passejada amb Barret) de Barcelona y somos presidenta y secretaria respectivamente de la Asociación de Sombrereros.

Compromiso social