Amb veu de dona

Imaxe de cabeceira
Ver vídeo
Financiado o 11 / 11 / 2016
Cofinanciado!
Obtido
€ 2.170
Mínimo
€ 2.106
Óptimo
€ 3.681
53 Cofinanceiros

Achegando € 5

AGRAÏMENT AL BLOG

El nom de les persones, entitats o empreses que col.laborin amb una quantitat de 5 euros apareixerà als agraïments que fem en el nostre blog, dedicats a tots els micromecenes que ens hagin ajudat.

> 04 Cofinanceiros

Achegando € 20

Assistència a l'assaig general

Les persones que col.laborin amb 20 euros podran assistir a l'assaig general de l'espectacle, el dissabte dia 1 d'octubre a les 18:00 h. Al Centre Cívic de St Oleguer.

> 19 Cofinanceiros

Achegando € 30

Classe gratuïta

Les persones que col.laborin en el nostre projecte amb una quantitat de 30 euros rebran un val per assistir a una classe gratuïta de Dansa, Ioga o Pilates amb la Carme o la Laia (productores de l'espectacle).

> 03 Cofinanceiros

Achegando € 40

Aparició als crèdits

El nom de l'empresa, entitat o persona que col.labori amb el nostre projecte amb un import de 40 euros, apareixerà com a entitat, empresa o persona col·laboradora als crèdits del documental i documents realitzats sobre el projecte.

> 06 Cofinanceiros

Achegando € 60

Aparició als crèdits i Regal de 2 entrades

El nom de l'empresa, entitat o persona que col.labori amb el nostre projecte amb un import de 60 euros, apareixerà com a entitat, empresa o persona col·laboradora als crèdits del documental i documents realitzats sobre el projecte.
A més disposaran de dues entrades a les 5 primeres files de l'auditori.

> 09 Cofinanceiros

Achegando € 80

APARICIÓ ALS CRÈDITS DEL DOCUMENTAL I AL PROGRAMA DE L'ESPECTACLE

El nom i logo de l'empresa, entitat o persona que col.labori amb el nostre projecte amb un import de 80 euros, apareixerà com a entitat, empresa o persona col·laboradora als crèdits del documental i documents realitzats sobre el projecte, així com en el programa de l'espectacle.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 100

APARICIÓ ALS CRÈDITS DEL DOCUMENTAL I AL PROGRAMA DE L'ESPECTACLE, I REGAL DE 2 ENTRADES

El nom i el logo de l'empresa, entitat o persona que col.labori amb el nostre projecte amb un import de 100 euros, apareixerà com a entitat, empresa o persona col·laboradora als crèdits del documental i documents realitzats sobre el projecte, així com en el programa de l'espectacle.
A més disposaran de dues entrades a les 5 primeres files de l'auditori.

> 01 Cofinanceiros

Achegando € 150

Entrades per a l'espectacle i sopar amb les protagonistes

Les persones que col.laborin amb el nostre projecte amb una quantitat igual o superior a 150 euros tindran 2 entrades per a veure l'espectacle a primera fila i la oportunitat de ser els mestres de cerimònies en el ball final, i després es podran quedar a sopar amb les protagonistes de l'espectacle. Així mateix el seu nom i logo apareixerà com a entitat, empresa o persona col·laboradora als crèdits del documental i documents realitzats sobre el projecte, i també en el programa de l'espectacle.

> 01 Cofinanceiros

53 Cofinanceiros

0 colaboradores

Amosar cofinanceiros

Anónimo

Anónimo

Fan
Achega
€ 40
Achega
€ 20
Anónimo

Anónimo

Fan
Achega
€ 40

Rosa Sans Sancho

Patrocinador/a
Achega
€ 100
Achega
€ 60
Achega
€ 30

Isabel Datzira

Patrocinador/a
Achega
€ 150
Achega
€ 30
Anónimo

Anónimo

Achega
€ 20
Achega
€ 20
Achega
€ 30
Achega
€ 30
Anónimo

Anónimo

Patrocinador/a
Achega
€ 100

Colaboracións

Hace 7 anos
Difusió: Tota la difusió possible tant de la campanya com de l'espectacle i de les publicacions de facebook ens seran molt útils