'City for sale'

  • Ubicación Barcelona, España
Financiado o 04 / 07 / 2018
Cofinanciado!
Obtido
€ 8.613
Mínimo
€ 4.782
Óptimo
€ 7.871
156 Cofinanceiros

Achegando € 10

Agraïment

El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

> 32 Cofinanceiros

Achegando € 18

Visionament en lína

1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 34 Cofinanceiros

Achegando € 35

Lot marxandatge

1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 22 Cofinanceiros

Achegando € 50

DVD

DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 24 Cofinanceiros

Achegando € 80

Invitació a la preestrena

Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 09 Cofinanceiros

Achegando € 100

Invitació amb llibre

Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 14 Cofinanceiros

Achegando € 250

Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Cofinanceiros

Achegando € 600

Productor/a associat/da

Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Cofinanceiros

156 Cofinanceiros

0 colaboradores

Amosar cofinanceiros

Irene

Fan
Achega
€ 50
Mensaxe de ánimo:
Per a tots vosaltres cracks!
Achega
€ 10
Anónimo

Anónimo

Xogador/a
Achega
€ 18
Achega
€ 10
Achega
€ 10

Joaquín Delgado Belmonte

Patrocinador/a
Achega
€ 18
Achega
€ 10
Achega
€ 18

David Martínez

Xogador/a
Achega
€ 18

David Alvarez

Xogador/a
Achega
€ 100
Mensaxe de ánimo:
Sort i exit en aquest important projecte, el primer de molts altres que han de venir
Achega
€ 80
Mensaxe de ánimo:
Una magnífica ocasió per ajudar a aconseguir una ciutat més habitable i sense expulsions de veïnes.La ciutat per a qui l'habita!
Achega
€ 10

Xavier Zambrana

Patrocinador/a
Achega
€ 10
Achega
€ 10