'Ajuda als Refugiats: Apadrina una Butaca'

Imaxe de cabeceira
Ver vídeo
Financiado o 01 / 01 / 2017
Cofinanciado!
Obtido
€ 6.076
Mínimo
€ 5.000
Óptimo
€ 12.120
156 Cofinanceiros

Achegando € 20

Agraïment públic 20

Publicació del teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle

> 67 Cofinanceiros

Achegando € 50

Reconeixement i enviament del text de "KALIMAT" (arxiu en pdf)

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)". A més, sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle.

> 31 Cofinanceiros

Achegando € 70

Reconeixement, enviament de "KALIMAT" (arxiu en pdf) i entrega d'una bossa commemorativa de l'acte.

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramyhtádes als crèdits de l'espectacle i a més et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, a recollir el mateix dia de l'espectacle.

> 09 Cofinanceiros

Achegando € 100

Reconeixement, enviament "KALIMAT" (arxiu pdf), bossa commemorativa i llibre "Advocats combatius, obrers rebels"

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte i també el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte). A recollir el mateix dia de l'espectacle.

> 04 Cofinanceiros

Achegando € 200

RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 2 ENTRADES CONCERT DE PAU DE NUT

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i també 2 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

> 01 Cofinanceiros

Achegando € 500

RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 4 ENTRADES CONCERT PAU DE NUT

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte) i 4 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 1.000

Representació exclusiva de WOMAN SPACE + col·loqui i visibilitat.RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència.
A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

> 00 Cofinanceiros

Achegando € 2.000

Concert + Representació exclusiva de Woman Space i col·loqui. RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem un concert de l'artista Pau de Nut i una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència. A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

> 00 Cofinanceiros

156 Cofinanceiros

0 colaboradores

Amosar cofinanceiros

Achega
€ 50
Achega
€ 20
Anónimo

Anónimo

Achega
€ 1
Anónimo

Anónimo

Achega
€ 15

Carmen

Visionario/a
Achega
€ 300
Achega
€ 20
Anónimo

Anónimo

Patrocinador/a
Achega
€ 200
Mensaxe de ánimo:
En nom de Peter de Maule, endavant i força!
Achega
€ 50
Mensaxe de ánimo:
Gràcies per la vostra iniciativa. Tan de bo la meva aportació doni una miqueta de felicitat. Anna Sarrablo

Evapt

Xogador/a
Achega
€ 20
Anónimo

Anónimo

Fan
Achega
€ 30
Mensaxe de ánimo:
Vull felicitar-vos, per l’ànim i el coratge de l’iniciativa d’ajudar als refugiats. Endavant...!

Anna Casas Masferrer

Patrocinador/a
Achega
€ 50
Mensaxe de ánimo:
Gràcies per aquesta iniciativa!!

Javier López

Patrocinador/a
Achega
€ 100
Achega
€ 20

Eva

Patrocinador/a
Achega
€ 20

Queralt

Fan
Achega
€ 50
Mensaxe de ánimo:
Sóc la Queralt, ja tinc el text, no cal que m'ho envieu, us ho podeu guardar per un altre! No necessito recompença, simplement volia col.laborar! Abraçada forta!