Necessitem un pati nou

Imaxe de cabeceira
Ver vídeo
Archivado o 28 / 05 / 2017
Arquivado...
Obtido
€ 1.730
Mínimo
€ 6.330
Óptimo
€ 12.770
26 Cofinanceiros
Canle
 • Achegando € 20

  Aparició del vostre nom com a col·laborador/a del projecte i dibuix d'agraïment.

  Publicarem una llista amb el nom de tots els col·laboradors i l'emmarcarem al nostre centre. Us enviarem per correu electrònic un dibuix dedicat per agrair-vos la vostra participació.

  > 03 Cofinanceiros
 • Achegando € 30

  Dibuix dedicat realitzat per un dels nostres alumnes, punt de llibre i aparició del vostre nom com a col·laborador/a.

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un dibuix dedicat a l'adreça que vulgueu i un punt de llibre. Seran realitzats per un dels nostres petits artistes.

  > 03 Cofinanceiros
 • Achegando € 50

  Bossa de tela pintada i aparició a la llista de col·laboradors del projecte.

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una bossa de tela pintada feta per un dels nostres alumnes :)

  > 10 Cofinanceiros
 • Achegando € 70

  MANUALITAT + MAPA GRAN DELS PAÏSOS CATALANS I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una manualitat realitzada per un dels nostres alumnes i un mapa dels països catalans (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 100

  UNA GRAN OBRA D'ART, BANDERA DE LA CERDANYA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADORS DEL PROJECTE

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un quadre artístic, ideal per decorar la vostra llar, realitzat pels nostres alumnes i una bandera de la Cerdanya (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)

  > 02 Cofinanceiros
 • Achegando € 150

  UN POT DE MEL DE LA "MIELERIE DU CAMBRE", UNA BOSSA DE TELA PINTADA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL CENTRE

  Un pot de mel de fabricació artesanal de la "Miellerie du Cambre", també tindreu una bossa de tela pintada pels nostres alumnes i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola.

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 175

  DOS PUBLICACIONS DE L'INSTITUT DESTUDIS CERETANS, DIBUIX I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE

  Tindreu els llibres: Herbes, Remeis i Creences de Cerdanya (Joan Muntané) i La Cerdanya, tots els cims (Manel Figuera - Alfons Brosel) Per gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans. A més, farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us farem un dibuix dedicat.

  > 00 Cofinanceiros
 • Achegando € 200

  REGAL SORPRESA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE

  Us enviarem una sorpresa especial i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola. Sorpresa, sorpresa...

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 250

  Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania o panera d'embotits (a escollir segons disopnibilitat) i dibuix d'agraïment.

  Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania a escollir (segons disponibilitat) entre una obra d'art realitzada amb fusta i acer (realitzada per familiars dels nostres alumnes) o bé una panera d'embotits de "cal Pouget", a més obtindreu un dibuix d'agraïment dels nostres alumnes.

  > 00 Cofinanceiros
 • Achegando € 300

  NINA DE TELA ARTESANA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX

  Rebreu una nina de tela d'inspiració Waldorf, realitzada per una de las nostres mestres, totalment a mà amb materials naturals (cotó, llana..). Una nina feta delicadament, amb carinyo i a poc a poc. També farem aparèixer el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat

  > 00 Cofinanceiros
 • Achegando € 300

  ARTESANIA DE FANG I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX

  Rebreu un fantàstic gerro realitzat amb fang (valorat en 200€) per un familiar artista d'uns alumnes de l'escola i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat

  > 01 Cofinanceiros

26 Cofinanceiros

0 colaboradores

Amosar cofinanceiros

Achega
€ 35
Achega
€ 20
Achega
€ 50
Mensaxe de ánimo:
Gràcies al vostre esforç els vostres nens creixeran en un lloc segur!! Ànims

Francesc Pérez Moragón

Patrocinador/a
Achega
€ 300
Mensaxe de ánimo:
Des de KASH-LUMN Family Care desitgem que el vostre projecte sigui una realitat ¡ànim que ja queda menys!
Achega
€ 50
Achega
€ 20
Achega
€ 100
Achega
€ 50
Achega
€ 50
Achega
€ 30
Anónimo

Anónimo

Achega
€ 50
Achega
€ 100

Colaboracións

Hace 7 anos
Ajuda'ns a difondre el nostre projecte.: Comparteix amb els teus familiars i amics el nostre projecte i ens ajudaràs a arribar al màxim de gent possible. Gràcies