TOLERÀNCIES, menjant amb il·lusió

Imaxe de cabeceira
Ver vídeo
Financiado o 25 / 07 / 2015
Cofinanciado!
Obtido
€ 9.510
Mínimo
€ 8.500
Óptimo
€ 16.300
100 Cofinanceiros
 • Achegando € 10

  TOLERANCIAS CON ILUSIÓN

  Todas las contribuciones serán bienvenidas y se merecen un gran agradecimiento en la web de Tolerancias.

  > 08 Cofinanceiros
 • Achegando € 20

  AMANTES DE LA COCINA

  Aprende a cocinar con una recopilación de recetas libres de alérgenos + recompensa anterior

  > 18 Cofinanceiros
 • Achegando € 40

  MERCADO SOSTENIBLE

  Vamos a comprar con la bolsa de Tolerancias + recompensas anteriores.

  > 27 Cofinanceiros
 • Achegando € 65

  ¡PRUÉBAME!

  Te ofrecemos una cata de degustación de productos libres de alérgenos con un grupo de personas + recompensas anteriores.

  > 06 Cofinanceiros
 • Achegando € 100

  PRUÉBAME ¡PERSONALIZADO!

  Una cata degustación con productos libres de alérgenos personalizado + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos (fuera de Cataluña si la cata no es grupal, los desplazamientos son aparte)

  > 12 Cofinanceiros
 • Achegando € 150

  PARA CENTROS EDUCATIVOS O RESTAURADORES – CONOCE LAS ALERGIAS E INTOLERANCIAS ALIMENTARIAS

  Charla sobre los conceptos básicos de las alergias e las intolerancias alimentarias + cata degustación grupal (fuera de Cataluña, los desplazamientos son aparte)

  > 04 Cofinanceiros
 • Achegando € 200

  COGE LA CESTA

  Te obsequiamos con una cesta pequeña con productos de calidad i artesanos sin alérgenos + cata degustación + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos (fuera de Cataluña el coste de los envíos son aparte)

  > 03 Cofinanceiros
 • Achegando € 300

  COGE ESTA CESTA GRANDE

  Te obsequiamos con una cesta grande con productos de calidad i artesanos sin alérgenos + cata degustación + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos (fuera de Cataluña el coste de los envíos son aparte)

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 500

  Espónsor on the road

  Añadiremos el logotipo de tu entidad o empresa a la Food Truck Tolerancias durante 2 años.

  > 01 Cofinanceiros
 • Achegando € 500

  TE ASESORAMOS

  Una sesión virtual sobre alergias e intolerancias alimentarias + cesta grande + cata degustación grupal + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos

  > 00 Cofinanceiros
 • Achegando € 1.000

  MUNICIPIOS Y ENTIDADES DE EMPRENDEDURIA - CONOCE LA FOOD TRUCK TOLERANCIAS

  Venimos a la plaza de tu pueblo con la FOOD TRUCK TOLERANCIAS. Te enseñamos el vehículo + hacemos una charla del proceso de emprenedoria de la iniciativa + charla sobre alergias e intolerancias alimentarias + cata degustación grupal con productos sin alérgenos.

  > 01 Cofinanceiros

100 Cofinanceiros

5 colaboradores

Amosar cofinanceiros

Achega
€ 20
Anónimo

Anónimo

Patrocinador/a
Achega
€ 100
Achega
€ 20
Achega
€ 20
Achega
€ 20
Achega
€ 40

Alba P

Fan
Achega
€ 25

Marcel

Fan
Achega
€ 40

Oriol

Xogador/a
Achega
€ 500
Achega
€ 20

Ali

Fan
Achega
€ 40

Cone

Fan
Achega
€ 40
Achega
€ 20
Achega
€ 20

Quirat

Patrocinador/a
Achega
€ 40

Colaboracións

Hace 9 anos
Difusió: Presenta el projecte Toleràncies a la família, amics, a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries i a tots aquells contactes que creguis que els hi pugui interessar. També anunciant-ho als blocs o a les xarxes socials, per fer-ne més ressó
Fai 9 anos
Molt bona iniciativa! A través de www.facebook.com/quecuinoavui us ajudo a fer-ne difusió. A veure si aconseguiu tot el cofinançament que necessiteu per fer possible el projecte. Una abraçada, La Marta entre fogons www.quecuinoavui.com
Hace 9 anos
Traduccions: Ens encantaria oferir aquestes valuoses informacions de la iniciativa FOOD TRUCK TOLERÀNCIES en altres idiomes, i per això necessitem el suport de traductors a l'anglès, francès i italià...i el que sorgeixi.
Fai 9 anos
Hola Laia! Felicitats per la iniciativa, molts ànims i endavant! Workshop Taller deLlengües s'ofereix per fer traduccions a l'anglès durant els mesos d'estius. No dubtis en escriure'm per parlar sobre el què necessitis! workshopmariaclaret@gmail.com Una abraçada, guapa!
Fai 9 anos
Ei, jo puc donar un cop de mà amb el francès. No sóc traductor però he anat a escola, institut i uni en francès. Quan tinguis res m'ho envies i m'hi poso.
Hace 9 anos
Ampliar coneixements i material sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries: Ens agradaria ampliar els nostres coneixements amb professionals de la salut i la medicina, alhora d'intercanviar opinions i materials didàctics i/o informatius.
Fai 9 anos
Hola Laia! Quina iniciativa més bona! Ja he fet la meva donació. ESpero que aconseguiu el que necessiteu per poder fer arribar la furgo arreu de Catalunya. Sóc dietista i m'ofereixo pel que necessiteu en quan a informació. Sóc intolerant al gluten. Potser puc aportar alguna cosa al vostre projecte. Ah! Si et ve de gust i vols fer el xafarder, visita la meva web: martinaturalbienestar.com. Espero que t'agradi. Gràcies i estem en contacte, Salut, Martina
Fai 9 anos
Ostres moltissimes gràcies a les tres, per voler col·laborar amb el projecte tant en la difusió, traduccions com informació i coneixements. La iniciativa Toleràncies està encantada de poder treballar conjuntament amb vosaltres per continuar caminant endavant!
Hace 9 anos
Menjant amb il·lusió? jo diria "ajudant" amb il·lusió... ajudant a que cada dia hi hagi més persones que puguin gaudir cada vegada que es posin davant d'un àpat...
Endavant Laia! tots tenim clar que això ja és teu! Només amb l'esforç que hi estàs posant ja et mereixes que funcioni!
Hi hauria d'haver més iniciatives com aquesta que no busca només el benefici econòmic sinó la millora de la qualitat de vida de les persones que formem aquesta nostra societat.
Una abraçada immensa!

Jordi Servitje